Billede1

Rejsegilde ved Hammershus

By | Ikke kategoriseret | No Comments
D. 1 november 2017 vil Hammershus Besøgscenter stå færdigbygget, og tilbage i april blev rejsegildet holdt. Rejsegildet blev forsinket grundet det porøse fundament, men alligevel formåede Moestrup og bygherren at finde en løsning til problemet. Læs hele artiklen her.
Moestrup - folkemødet 2016

Folkemødet er byggeriets uformelle træf

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Den 16. juni bragte Licitationen en artikel omkring Folkemødet. Under de mere uformelle rammer på Bornholm samledes organisationsfolk, politikere, lobbyister og øvrige meningsdannere, men det årlige møde er også mødested for erhvervs- og organisationsfolk. Niels Moestrup deltog på Folkemødet for første gang i år, hvor han både præsenterede Moestrup Tømrer og Snedker og Træseksionen i Dansk Byggeri, som han er formand for. Klik ind og læs hele artiklen her.

Moestrup til Bike & Run

Team Alu og Team træ

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Tirsdag den 10. maj løb årets Bike & Run stafet af stablen. I år var fremmødet så stort, at vi kunne stille med to hold – Team Alu og Team Træ. Der blev trådt igennem i både løbesko og pedaler, og begge hold klarede sig fremragende. Deltagerne kunne krydse målstregen i hurtige tider, hvilket medførte at Team Alu løb ind på en 10. plads og Team Træ løb ind på en 17. plads ud af i alt 34 hold. Begge hold var så hurtige, at nogle af deltagerne satte personlige rekorder. Tillykke til begge hold, og tak for kampen! Næste år tager vi førstepladsen!
Niels_MOESTRUP_4231

Niels er ny formand for Træsektionen i Dansk Byggeri

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Forrige fredag fik Niels Moestrup tildelt den ærefulde post som formand for Træsektionen i Dansk Byggeri. Dermed skal Niels stå i spidsen for 2600 tømrerfirmaer i hele landet.
Vi ønsker Niels stort tillykke med den nye titel og spændende opgaver! Opgaver, der også sikrer de to Moestrup-virksomheder god synlighed i branchen. Den nye post har således allerede givet genlyd i flere medier inden for bygge og anlæg.
Billede fra BygTek

DTU-projekt har gjort sig positivt bemærket

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Vores arbejde på DTU CAS er nu afsluttet, og den innovative kombination af klassisk tømrerarbejde og moderne aluminiumsløsninger har gjort sig positivt bemærket.

Både Licitationen, Mester Tidende og BygTek har bragt artikler om vores udfordrende byggeri på DTU, og kalder bl.a. kombinationen af limtræ og alufacader for et ”pionerprojekt”.

Du kan læse BygTeks rosende ord på dette link.

Henrik Olsen i Børsen

Børsen bringer profilartikel om vores direktør

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Vores ansættelse af Henrik Olsen som direktør har givet genlyd i pressen. En række lokale og fagrelaterede medier har allerede bragt historien– og nu har selveste Børsen også bemærket Henriks ansættelse.

De har bragt en profilartikel, hvor Henrik fortæller mere om sit karriereforløb indtil nu – og hvorfor han glæder sig til at gå i dialog med både kunder og rådgivere. Læs den her.

IMG_0475 Direktør Henrik Olsen - Moestrup Alufacaderlowres

Ny direktør

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Henrik Olsen er blevet ansat som direktør hos Moestrup Alufacader. Læs nyhedsartiklen der er blevet bragt i flere forskellige medier, hvor du kan læse om, hvad Henrik tidligere har lavet, og hvorfor han mener, han har fået sit drømmejob!
Velkommen til Henrik – vi glæder os til samarbejdet!
Moestrup Allufacader i Mester Tidende. Green House Solution på Bornholm.

Alufacader på bæredygtigt hotel

By | Ikke kategoriseret | No Comments

I denne måneds udgave af Mester Tidende blev Green Solution House præsenteret som et eksperimentarium og udstillingsvindue for de nyeste miljøløsninger. Projektchef Peter Buser fortæller om projektet i artiklen.

Moestrup Alufacader har bistået med projektering og produktion af både de udvendige og indvendige facader, brandfacader og ovenlysvinduer til Green Solution House.

Fik du ikke læst artiklen, kan du læse den trykte udgave af Mester Tidende, nr. 11 2015

DTU CAS Bygning 409

Nye projekter på DTU og i København

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Vi har netop vundet en opgave for DTU Cas i Lyngby, som starter op i juni. Opgaven involverer produktion af alufacader på en ny kontorbygning og forventes at løbe til udgangen af august.
Ligeledes har vi vundet en stor ordre i København for firmaet CPH Assets Management, der skal have fremstillet aluminiumsprofiler af forskellig art på Hovmestervej, Tingskrivervej og Frederiksborgvej i København. Det er en stor opgave, der bl.a. vedrører fremstilling af  1200 vinduer samt facadebeklædning.